Wat biedt Aquarium Cleaning

Aquarium Cleaning staat garant voor 100% service en kwaliteit. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een prachtige eyecatcher in uw bedrijf of woning. Wij beschikken over een 24/24 services voor eventuele problemen met uw aquarium. Voor een aangepast visbestand helpen we u graag verder in onze winkel.

Installatie

Wij komen graag bij u langs om te bespreken wat er mogelijk is. Graag luisteren we naar al uw noden en wensen, dit naar inrichting en vissen toe. Aan de hand hiervan wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt. We beschikken over een ruim assortiment aquaria met bijpassend meubel. Er wordt altijd met hoogwaardige kwaliteitsmaterialen gewerkt.

ehaim jbl sera

 

Advies en ondersteuning

U heeft een aquarium, maar dit verloopt maar niet zoals u wenst. Enkele van die problemen zijn : regelmatige vissterfte, onstabiel waterwaarden, slechte plantengroei, geen helder water, enz...
Aarzel niet om ons te contacteren! Wij luisteren met veel belangstelling naar al uw vragen en problemen. We beschikken over een grote know how om al uw problemen op te lossen.

Onderhoud

Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op onze “Onderhoudsservice”.
Om een aquarium mooi en gezond te houden is een regelmatig onderhoud vereist. U hoeft enkel te genieten van de prachtige onderwaterwereld, Aquarium Cleaning doet de rest.

Wat houdt dit juist in?

Wij komen maandelijks bij u langs om het volledige onderhoud te doen:

  • waterwaarden en temperatuur meten
  • verlichting schoonmaken
  • filterinstallatie controleren
  • pompen controleren
  • aquarium glazen reinigen
  • algen verwijderen
  • bodemreiniging
  • gedeeltelijke waterverversing
  • controle van het visbestand
  • voederautomaat bijvullen

Afhankelijk van het type aquarium wordt een vrijblijvende offerte opgemaakt. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Heeft u een probleem met u aquarium staan we binnen de 24 uur bij u.

Maatwerk

Aquarium op maat?

Voor ons geen probleem, we zijn gespecialiseerd in maatwerk. Wilt u een aquarium dat u in de gewone aquariumzaak niet kunt vinden? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Een aquarium tot 4 meter is geen uitzondering voor ons. Van inox onderstel tot volledige uitbekleding op maat staan wij graag ter uwe beschikking.

Vakantieregeling

Gaat u op vakantie? Hoeft u terug iemand mooi te spreken om uw visbestand te komen voederen? Met als resultaat, te veel voeding met alle gevolgen vandien.(hoge nitrietwaarden, vissterfte, enz...) Om al die problemen te voorkomen biedt Aquarium Cleaning zijn vakantieservice aan.Wij rusten uw aquarium uit met een automatisch voedersysteem (dit bieden we te huur of te koop aan) en komen langs om alles te controleren. Dit bespaart u onnodige stress en u kunt met een gerust hart op vakantie. We beschikken ook over voedersystemen voor visvijvers. Voor verder info aarzel niet ons te contacteren.