Onze winkel

Al onze installaties kunnen door ons voorzien worden van een aangepast visbestand. Vanaf nu kunt u op afspraak eveneens onze winkel bezoeken met aquariumvissen. U kunt ons contacteren op 0474/83.44.78 voor een afspraak.


Momenteel zwemt er een zéér ruim assortiment Malawi Cichliden, een ruim assortiment van andere zoetwatervissen en grondbewoners in onze aquaria.
Wij werken samen met enkele gespecialiseerde viskwekerijen.
Mocht u ondanks ons ruim assortiment toch nog een andere vissoort wensen, laat het niet na om ons hierover aan te spreken. We gaan er graag voor u naar opzoek.
Voorlopig doen wij nog geen installaties van zoutwateraquaria. In de toekomst zullen we u proberen om deze service aan te bieden. Kiest u liever voor een rustig visbestand zoals Discussen en Maanvissen of wilt u liever wat meer beweging in u aquarium? Wij zijn er om u aan een perfect visbestand te helpen. Momenteel zijn de Malawi Cichliden terug aan een grote opmars bezig. Deze zijn zeker een aanrader, namelijk zeer sterk en zeer kleurrijk.Al onze installaties kunnen door ons voorzien worden van een aangepast visbestand. Vanaf nu beschikken we over een verkoopsruimte met aquariumvissen.