Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

ADVIES

Image not available
Image not available
Image not available

INSTALLATIE

Van aquarium, beplanting, meubel tot visbestand. Aquarium Cleaning staat steeds tot uw service !

REALISATIES.
Klik hier

EYECATHER

Kwaliteit en vakmanschap.
Steeds maatwerk en professionele ondersteuning.

INFO ?
Klik hier.

Laatste nieuws & promoties.

Hieronder vind je ons laatste nieuws en diverse promoties. Deze pagina wordt regelmatig ververst met nieuwe eyecathers.
Vragen ? Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

Olivier

JBL CO2 gamma

Er zijn diverse JBL Co2 sets. JBL is een zeer goede leverancier van aquariumartikelen, en kenmerkt zich door hoge kwaliteit producten en schappelijke prijzen. En dat is natuurlijk altijd goed!  Door deze goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de JBL producten zeer populair geworden en worden deze steeds beter afgenomen door de aquariumliefhebbers.
De Co2 sets van JBL zijn verdeeld in series. De U serie, de M serie en de bio serie. Daarnaast zijn er ook een aantal losse artikelen te koop zoals de herbruikbare voorraadfles en de hervulbare voorraadfles. Voor grote installaties werken we met grote hervulbare flessen Co2 deze zijn goedkoper in aankoop en gaan veel langer mee. Zo hoef je niet iedere maand u fles door ons te laten bijvullen.


Welke JBL Co2 set je graag zou willen kopen hangt af van je aquarium en je behoeften. Wil je zeer professioneel of houd je het simpel. Wij adviseren je, mocht je geinteresseerd zijn in JBL artikelen zoals de Co2 sets, u best eens contact met ons opneemt. We beschikken over een grote kennis van ‘Plantenaquaria’. U kunt altijd op afspraak eens bij ons langskomen om een professionele planteninstallatie te zien. Van Co2 installatie naar de juiste verlichting, voedingsbodem enz….
Vraag gerust verdere info.