Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

ADVIES

Image not available
Image not available
Image not available

INSTALLATIE

Van aquarium, beplanting, meubel tot visbestand. Aquarium Cleaning staat steeds tot uw service !

REALISATIES.
Klik hier

EYECATHER

Kwaliteit en vakmanschap.
Steeds maatwerk en professionele ondersteuning.

INFO ?
Klik hier.

Laatste nieuws & promoties.

Hieronder vind je ons laatste nieuws en diverse promoties. Deze pagina wordt regelmatig ververst met nieuwe eyecathers.
Vragen ? Neem gerust contact met ons op, we beantwoorden ze graag.

Olivier

Aquariumvissen

Al onze installaties kunnen door ons voorzien worden van een aangepast visbestand. Omdat we niet beschikken over een winkel werken wij uitsluitend op bestelling. Ons bedrijf werkt samen met enkele gespecialiseerde viskwekers, die beschikken over mooie exemplaren aquariumvissen. Bijna alles van zoetwatervissen kunt u bij ons verkrijgen.
Voorlopig doen wij nog geen installaties van zoutwateraquaria. In de toekomst zullen we u proberen ook deze service aan te bieden. Kiest u liever voor een rustig visbestand zoals Discussen en Maanvissen of wilt u liever wat meer beweging in u aquarium? Wij zijn er om u aan een perfect visbestand te helpen. Momenteel zijn de Malawi Cichliden terug aan een grote opmars bezig. Deze zijn zeker een aanrader, namelijk zeer sterk en zeer kleurrijk.

 

JBL CO2 gamma

Er zijn diverse JBL Co2 sets. JBL is een zeer goede leverancier van aquariumartikelen, en kenmerkt zich door hoge kwaliteit producten en schappelijke prijzen. En dat is natuurlijk altijd goed!  Door deze goede prijs-kwaliteit verhouding zijn de JBL producten zeer populair geworden en worden deze steeds beter afgenomen door de aquariumliefhebbers.
De Co2 sets van JBL zijn verdeeld in series. De U serie, de M serie en de bio serie. Daarnaast zijn er ook een aantal losse artikelen te koop zoals de herbruikbare voorraadfles en de hervulbare voorraadfles. Voor grote installaties werken we met grote hervulbare flessen Co2 deze zijn goedkoper in aankoop en gaan veel langer mee. Zo hoef je niet iedere maand u fles door ons te laten bijvullen.

Lees meer...

Eindejaarsactie

Wij geven u 10% directe korting op het volledige aquariumgamma van Juwel.
Het volledige aanbod kunt u hier terug vinden. Een tijdloos design, volmaakte techniek en zorgvuldige afwerking. Een aquarium van JUWEL brengt het door u gecreëerde onderwaterlandschap discreet op de voorgrond.

Het veiligheidsframe aan de onderkant zorgt voor een bijzonder stabiele stand en maakt een eenvoudige positionering van het aquarium zonder speciale onderleggers mogelijk.

Lees meer...

Find us on facebook

Ook Aquarium Cleaning Harelbeke vind u terug op facebook.
Wilt u op de hoogte gehouden worden van de laatste nieuwigheden en promoties bij Aquarium Cleaning? Like ons dan op facebook. Op deze manier blijft u op de hoogte van de verschillende promoties op aquaria en producten uit ons aquarium gamma. Onze laatste nieuwe realisaties en nieuwigheden binnen ons bedrijf worden hier regelmatig op gepost.
Voor verdere info mag u ons altijd contacteren via het contactformulier op de website.

Easy Led Universal

Nieuw ontwikkelde EasyLed Universal lamp van Aquatlantis met verschillende montagemogelijkheden, een veilig en energiesparend verlichtingsalternatief voor T5 of T8 met hoge lichtsterkte.
De EasyLED Universal lampen werden ontwikkeld om zich perfect aan ieder aquarium te kunnen aanpassen.

Lees meer...