Image not available
Image not available
Image not available
Image not available

ADVIES

Image not available
Image not available
Image not available

INSTALLATIE

Van aquarium, beplanting, meubel tot visbestand. Aquarium Cleaning staat steeds tot uw service !

REALISATIES.
Klik hier

EYECATHER

Kwaliteit en vakmanschap.
Steeds maatwerk en professionele ondersteuning.

INFO ?
Klik hier.

Aquariums

Voor onze standaard aquaria werken wij samen met de merken Juwel en Aquatlantis. Deze aquaria zijn leverbaar met of zonder bijpassend meubel. Al de modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Vraag gerust naar onze aquariums op maat.

Juwel

logojuwelHieronder vind je enkel voorbeelden van aquariums van het merk "JUWEL" Al deze modellen zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en afmetingen. Prijs op aanvraag.

 

 

Aquatlantis

aquatlantisHieronder vind je enkele modellen van het merk "AQUATLANTIS" Al deze modellen zijn verkrijgbaar in diverse kleuren en afmetingen. Alle aquaria zijn uitgerust met een led-verlichtingssysteem. Dankzij de ledtechnologie is het energie verbruik zeer laag en gaan uw lampen langer mee. Prijs op aanvraag.

 

 

Voedersysteem

Als u dit wenst kunnen we uw aquarium uitrusten met een automatisch voedersysteem, zo heeft uw visbestand iedere dag op het juiste tijdstip een voederbeurt. Gaat u op vakantie of vergeet u wel eens voeding te geven dan is dit de perfecte oplossing. Voor de vijverliefhebber beschikken we ook over een aangepast volautomatisch voedersysteem. Vraag gerust info.